top of page

UIT ETEN BIJ ZA'ATAR

De gerechten bij Za'atar zijn geïnspireerd op het Midden Oosten. Zoveel mogelijk worden pure ingrediënten gebruikt en wordt alles in eigen keuken gemaakt. De huiskamer van Za'atar biedt een intieme en ongedwongen sfeer waar je vrij bent om iets uit de koelkast te pakken of een baklava mee te nemen. Mede daarom wordt er niet gewerkt met reserveringen en kan je gewoon binnen komen lopen. Wil je met een grote groep komen, neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

IMG_6653.jpeg
Eat In: Over ons

HET MENU

Wat je kan verwachten

MEZZE, MEZZE, MEZZE

Appetizers, hapjes, snacks, dips. Kleine gerechtjes die je per stuk besteld of de keuze uit handen geeft en een van onze plates kiest. Falafel, hummus, dolma's en nog veel meer. Van het bekendere tot meer uniek. Kom proberen!

turkish-traditional-dolma-with-rice-and-spices-ove-S69FT2J.jpg

PLATES TO SHARE (OR NOT)

Probeer van alles wat en kies een van de Plates, standaard geserveerd met ons huisgemaakt platbrood.

Mezze Plate 16 euro p.p.

Een ruime selectie van Mezze

Vegan Plate 18 euro p.p.

Een ruime selectie van Vegan Mezze

Za'atar Special 22 euro p.p.

De Mezze Plate maar dan meer; al het lekker van Za'atar

IMG_1210.jpeg

PITA'S & WRAPS

Met bloem van dichtbij, (Molen de Windotter in IJsselstein), en smaken van ver weg maken wij heerlijk rijd gevulde pita broodjes met bijvoorbeeld falafel, gefrituurde aubergine, grillkaas en meer. Voor de lunch of om af te halen.

IMG_0285.JPG

SOMETHING SWEET

Verschillende soorten baklava, huisgemaakt ijs, basbousa, pistache amandel taartjes en nog veel meer voor de zoete trek.

baklava
Eat In: Diensten
bottom of page